CloseDėl Lietuvos higienos normos HN 26:1998 "Maisto žaliavos ir produktai. Didžiausias leidžiamas mikrobinio užterštumo lygis" tvirtinimo
Rūšis:ĮsakymasPriėmimo data:1998-11-10Galiojanti suvestinė redakcija:Nėra
Identifikacinis kodas:0982250ISAK00000646Įstaigos suteiktas nr.:646Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Užregistravimo TAR data:Priėmė:Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija
Pakeitimų projektai:Nėra
NEGALIOJA
Chronologija
2006-03-22Negalioja
1999-06-04Pakeista274
1998-11-14Įsigalioja (po sąlygų įvykdymo)Lietuvos higienos norma HN 26:1998 "Maisto žaliavos ir produktai. Didžiausias leidžiamas mikrobinio užterštumo lygis" įsigalioja nuo 1999 04 01.
1998-11-10Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 1998-11-14 (Lietuvos higienos norma HN 26:1998 "Maisto žaliavos ir produktai. Didžiausias leidžiamas mikrobinio užterštumo lygis" įsigalioja nuo 1999 04 01.)
Negalioja nuo 2006-03-22
Paskelbta:Valstybės žinios, 1998-11-13, Nr. 99-2753
Eurovoc terminai:
maisto higiena
maisto kontrolė
maisto tikrinimas
maisto užtarša
maisto produktai
reglamentas
visuomenės higiena
viešasis maitinimas
6026 maisto produktai
5216 aplinkos blogėjimas
2841 sveikata
Ryšys su ES teisės aktais:Nėra
Dokumento struktūraClose
CloseSusijusi informacija
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti