Suvestinė redakcija nuo 2011-01-16 iki 2013-07-01

 

Nutarimas paskelbtas: Žin. 2000, Nr. 30-835, i. k. 1001100NUTA00000393

 

Nauja redakcija nuo 2011-01-16:

Nr. 9, 2011-01-12, Žin. 2011, Nr. 6-219 (2011-01-15), i. k. 1111100NUTA00000009

 

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ

 

N U T A R I M A S

DĖL ATSISKAITYMo UŽ ŽEMĖS ŪKIO PRODUKCIJĄ ir JOS ĮKAINOJIMO TERMINŲ PATVIRTINIMO

 

2000 m. balandžio 6 d. Nr. 393

Vilnius

 

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos atsiskaitymo už žemės ūkio produkciją įstatymo (Žin., 1999, Nr. 102-2921; 2010, Nr. 125-6385) 5 straipsnio 3 dalimi, Lietuvos Respublikos Vyriausybė n u t a r i a:

1. Nustatyti, kad šis nutarimas netaikomas valstybės įmonei Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūrai, vykdančiai žemės ūkio ir maisto produktų intervencinius pirkimus.

2. Patvirtinti šiuos maksimalius žemės ūkio produkcijos pirkėjų atsiskaitymo su žemės ūkio produkcijos pardavėjais už jų parduotus žemės ūkio ir maisto produktus (toliau – produktai), taip pat linus, žaliavinius arba mirkytus, linų sėmenis, kombinuotuosius pašarus ir kitus perdirbamosios pramonės produktus, naudojamus gyvūnų pašarams, atrinktus pagal Kombinuotosios nomenklatūros (toliau – KN) kodus, nustatytus 2008 m. rugsėjo 19 d. Komisijos reglamentu (EB) Nr. 1031/2008, iš dalies keičiančiu Tarybos reglamento (EEB) Nr. 2658/87 dėl tarifų ir statistinės nomenklatūros bei dėl Bendrojo muitų tarifo I priedą (OL 2008 L 291, p. 1), terminus, įskaitant į juos ir šios produkcijos įkainojimo trukmę:

2.1. už grūdus (kviečius ir jų mišinius su rugiais (KN kodas – 1001), rugius (KN kodas – 1002 00 00), miežius (KN kodas – 1003 00), avižas (KN kodas – 1004 00 00), kukurūzus (KN kodas – 1005), grūdinius sorgus (KN kodas – 1007 00); grikius, soras, kanarėlių lesalą (strypainių sėklas), kitus grūdus (KN kodas – 1008), taip pat rapsų arba rapsukų sėklas (KN kodas – 1205), ankštinių, aliejinių augalų ir daugiamečių žolių sėklas sumokama ne vėliau kaip:

2.1.1. 50 procentų apskaičiuotos sumos – per 30 dienų nuo jų gavimo;

2.1.2. kiti 50 procentų apskaičiuotos sumos – per 60 dienų nuo jų gavimo;

2.2. už linus, žaliavinius arba mirkytus (KN kodas – 5301 10 00), ir linų sėmenis (KN kodas – 1204 00) sumokama ne vėliau kaip:

2.2.1. 50 procentų apskaičiuotos sumos – per 30 dienų nuo jų gavimo;

2.2.2. kiti 50 procentų apskaičiuotos sumos – per 60 dienų nuo jų gavimo;

2.3. už cukrinius runkelius atsiskaitoma pagal cukrinių runkelių augintojų ir baltojo cukraus gamintojo prekybos susitarimus, sudarytus vadovaujantis 2007 m. spalio 22 d. Tarybos reglamento (EB) Nr. 1234/2007, nustatančio bendrą žemės ūkio rinkų organizavimą ir konkrečias tam tikriems žemės ūkio produktams taikomas nuostatas (Bendras bendro žemės ūkio rinkų organizavimo reglamentas) (OL 2007 L 299, p. 1), su paskutiniais pakeitimais, padarytais 2009 m. gegužės 25 d. Tarybos reglamentu (EB) Nr. 491/2009 (OL 2009 L 154, p. 1), 50 straipsnio nuostatomis;

2.4. už produktus, kurie nurodyti Žemės ūkio ir maisto produktų, už kuriuos sumokama per 30 dienų nuo produkcijos gavimo, sąraše (1 priedas), turi būti sumokama ne vėliau kaip per 30 dienų nuo produkcijos gavimo, iš jų už nekoncentruotą pieną ir grietinėlę, į kuriuos nepridėta cukraus ar kitų saldiklių (KN kodas – 0401), sumokama ne vėliau kaip per 30 dienų, tačiau nuo reguliariai parduodamo žalio pieno tiekimo laikotarpio (dešimtadienio, pirmosios mėnesio pusės (nuo 1 d. iki 15 d. imtinai) ar antrosios mėnesio pusės (nuo 16 d. iki paskutinės mėnesio dienos imtinai) pabaigos, o jo patiekimo data laikoma paskutinė šio laikotarpio diena;

2.5. už produktus, kurie nurodyti Žemės ūkio ir maisto produktų ir kombinuotųjų pašarų bei kitų perdirbamosios pramonės produktų, naudojamų gyvūnų pašarams, už kuriuos sumokama per 60 dienų nuo produkcijos gavimo, sąraše (2 priedas), turi būti sumokama ne vėliau kaip per 60 dienų nuo jų gavimo.

3. Nustatyti, kad gautų žemės ūkio produktų, taip pat linų, žaliavinių arba mirkytų, ir linų sėmenų kokybė nustatoma ir šie produktai įkainojami ne vėliau kaip:

3.1. per 8 darbo dienas – žalio pieno;

3.2. per 5 darbo dienas – salyklinių miežių;

3.3. per 2 darbo dienas – gyvulių, grūdų (išskyrus salyklinius miežius), grikių, sorų ir kitų grūdų, rapsų arba rapsukų sėklų, ankštinių, aliejinių augalų ir daugiamečių žolių sėklų, cukrinių runkelių, linų, žaliavinių arba mirkytų, ir linų sėmenų;

3.4. kitą darbo dieną po gavimo – kitų žemės ūkio produktų.

 

 

 

MINISTRAS PIRMININKAS                                                                        ANDRIUS KUBILIUS

 

 

 

ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS                                                                       EDVARDAS MAKELIS

 

 

 

Lietuvos Respublikos Vyriausybės

2000 m. balandžio 6 d. nutarimo Nr. 393

1 priedas

(Lietuvos Respublikos Vyriausybės

2011 m. sausio 12 d. nutarimo Nr. 9

redakcija)

 

ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO Produktų, už kuriuos sumokama per 30 dienų NUo produkcijos gavimo, sąrašas

 

KN kodai

Produktų pavadinimas

Gyvi naminiai gyvūnai

ex 0101

Gyvi arkliai

0102

Gyvi galvijai

0103

Gyvos kiaulės

0104

Gyvos avys ir ožkos

0105

Gyvi naminiai paukščiai, t. y. Gallus domesticus rūšies vištos (naminės vištos), antys, žąsys, kalakutai ir patarškos

0106

Kiti gyvi gyvūnai

Naminių gyvūnų mėsa ir jų valgomieji subproduktai

0201

Galvijiena, šviežia arba atšaldyta

0203 11

Kiaulienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba atšaldytos

0203 12

Kiaulienos kumpiai, mentės ir jų dalys, su kaulais, švieži arba atšaldyti

0203 19

Kita kiauliena, šviežia arba atšaldyta

0204 10 00

Ėriukų skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba atšaldytos

0204 21 00–0204 23 00

Kita aviena, šviežia arba atšaldyta

0204 50 11–0204 50 39

Ožkiena, šviežia arba atšaldyta

0205 00 20

Arkliena, asilų, mulų arba arklėnų mėsa, šviežia arba atšaldyta

0206 10

Galvijienos valgomieji mėsos subproduktai, švieži arba atšaldyti

0206 30 00

Kiaulienos valgomieji mėsos subproduktai, švieži arba atšaldyti

0206 80

Kiti valgomieji mėsos subproduktai, švieži arba atšaldyti

0207

Naminių paukščių, nurodytų 0105 pozicijoje, mėsa ir valgomieji mėsos subproduktai, švieži, atšaldyti arba sušaldyti

ex 0208 10

Triušių arba kiškių mėsa ir jų valgomieji mėsos subproduktai, švieži arba atšaldyti

0209 00

Kiauliniai riebalai be liesos mėsos ir naminių paukščių taukai, nelydyti ar kitu būdu neekstrahuoti, švieži, atšaldyti, sušaldyti, sūdyti, užpilti sūrymu, džiovinti arba rūkyti

0210

Mėsa ir valgomieji mėsos subproduktai, sūdyti, užpilti sūrymu, džiovinti arba rūkyti; valgomieji mėsos arba mėsos subproduktų miltai ir rupiniai

Žuvys ir vėžiagyviai, moliuskai ir kiti vandens bestuburiai

0301

Gyvos žuvys

0302

Šviežios arba atšaldytos žuvys, išskyrus žuvų filė ir kitą žuvų mėsą, klasifikuojamą 0304 pozicijoje

ex 0304

Žuvų filė ir kita žuvų mėsa (malta arba nemalta), šviežia, atšaldyta

0305

Žuvys, vytintos, sūdytos arba užpiltos sūrymu; rūkytos žuvys, virtos ar keptos arba nevirtos ir nekeptos prieš rūkymą arba rūkymo proceso metu; žuvų miltai, rupiniai ir granulės, tinkami vartoti žmonių maistui

Pienas ir pieno produktai

0401

Nekoncentruotas pienas ir grietinėlė, į kuriuos nepridėta cukraus ar kitų saldiklių

0402

Pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių

0403

Pasukos, rūgpienis ir grietinė, jogurtas, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, į kuriuos pridėta arba nepridėta cukraus ar kitų saldiklių arba aromatinių medžiagų, taip pat į kuriuos pridėta arba nepridėta vaisių, riešutų arba kakavos

0404

Išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta arba nepridėta cukraus ar kitų saldiklių; produktai iš natūralių pieno sudedamųjų dalių, į kuriuos pridėta arba nepridėta cukraus ar kitų saldiklių, nenurodyti kitoje vietoje

0405

Sviestas ir kiti pieno riebalai ir aliejai; pieno pastos

0406

Sūriai ir varškė

Paukščių kiaušiniai

0407 00

Paukščių kiaušiniai su lukštais, švieži, konservuoti arba virti

0408

Paukščių kiaušiniai be lukštų ir kiaušinių tryniai, švieži, džiovinti, virti vandenyje arba garuose, formuoti, sušaldyti arba konservuoti kitu būdu, į kuriuos pridėta arba nepridėta cukraus ir kitų saldiklių

Valgomosios daržovės ir kai kurie šakniavaisiai bei gumbavaisiai

0701

Bulvės, šviežios arba atšaldytos

0702 00 00

Pomidorai, švieži arba atšaldyti

0703

Svogūnai, valgomieji svogūnėliai, valgomieji česnakai, daržiniai porai ir kitos svogūninės daržovės, šviežios arba atšaldytos

0704

Gūžiniai kopūstai, žiediniai kopūstai, ropiniai kopūstai, lapiniai kopūstai ir panašios valgomosios bastučio genties (brassica) daržovės, šviežios arba atšaldytos

0705

Salotos (Lactuca sativa) ir trūkažolės (Cichorium spp.), šviežios arba atšaldytos

0706

Morkos, ropės, burokėliai, puteliai, gumbiniai salierai, ridikai ir panašūs valgomieji šakniavaisiai, švieži arba atšaldyti

0707 00

Agurkai ir dygliuotieji agurkai (kornišonai), švieži arba atšaldyti

0708

Ankštinės daržovės, gliaudytos arba negliaudytos, šviežios arba atšaldytos

0709

Kitos daržovės, šviežios arba atšaldytos

Valgomieji vaisiai

0808 10

Obuoliai

0808 20

Kriaušės ir svarainiai

0809 20

Vyšnios

0809 40

Slyvos ir dygiųjų slyvų vaisiai

0810 10 00

Braškės ir žemuogės

0810 20

Avietės, gervuogės, šilkmedžio vaisiai ir ilgavaisės gervuogės

0810 40

Spanguolės, mėlynės ir kiti šilauogių (Vaccinium) genties augalų vaisiai

0810 90 50

Juodieji serbentai

0810 90 60

Raudonieji serbentai

Aliejinių kultūrų sėklos ir vaisiai: įvairūs grūdai, sėklos ir vaisiai; augalai, naudojami pramonėje ir medicinoje, šiaudai ir pašarai

1213 00 00

Javų šiaudai ir pelai bei lukštai, neapdoroti, kapoti arba nekapoti, susmulkinti arba nesusmulkinti, presuoti arba nepresuoti, granuliuoti arba negranuliuoti

1214

Šakniavaisiniai griežčiai, pašariniai runkeliai, pašariniai šakniavaisiai, šienas, mėlynžiedė liucerna, dobilai, bandvikiai, pašariniai kopūstai, lubinai, vikiai ir panašūs pašariniai produktai, granuliuoti arba negranuliuoti

Gaminiai iš mėsos, žuvų arba vėžiagyvių, moliuskų arba kitų vandens bestuburių

1601 00

Dešros ir panašūs produktai iš mėsos, mėsos subproduktų arba kraujo; maisto produktai, daugiausia pagaminti iš šių produktų

ex 1604

Gaminiai iš žuvų, išskyrus žuvų konservus

Gaminiai iš pieno produktų

1901 90 99

Kiti: maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 0401–0404 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, nenurodyti kitoje vietoje (su augaliniais riebalais pagaminti grietinė, grietinėlė, sutirštintas pienas)

Gaminiai iš javų, miltų, krakmolo, miltiniai konditerijos gaminiai

1905

Duona, pyragai, bandelės, pyragaičiai, sausainiai ir kiti kepiniai, su kakava arba be kakavos; ostijos ir kalėdaičiai, tuščios kapsulės, naudojamos farmacijoje, plokštieji vafliai, ryžinis popierius ir panašūs produktai

Įvairūs maisto produktai

2102

Mielės (aktyviosios arba neaktyviosios); kiti negyvi vienaląsčiai mikroorganizmai (išskyrus vakcinas, klasifikuojamas 3002 pozicijoje); paruošti kepimo milteliai

2105 00

Grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos

ex 2106 90

Maisto produktai, nenurodyti kitoje vietoje, pieno gaminiai (sviesto, sūrio, varškės produktai) su augaliniais riebalais

 

_________________

 

Lietuvos Respublikos Vyriausybės

2000 m. balandžio 6 d. nutarimo Nr. 393

2 priedas

(Lietuvos Respublikos Vyriausybės

2011 m. sausio 12 d. nutarimo Nr. 9

redakcija)

 

ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO Produktų ir kombinuotųjų pašarų bei kitų perdirbamosios pramonės produktų, naudojamų gyvūnų pašarams, už kuriuos sumokama PER 60 dienų NUo produkcijos gavimo, sąrašas

 

KN kodai

Produktų pavadinimas

Mėsa ir valgomieji jos subproduktai

0202

Galvijiena, sušaldyta

0203 21

Naminių kiaulių skerdenos ir skerdenų pusės, sušaldytos

0203 22

Kiaulienos kumpiai, mentės ir jų dalys, su kaulais, sušaldyti

0203 29

Kita kiauliena, sušaldyta

0204 30 00

Ėriukų skerdenos ir skerdenų pusės, sušaldytos

0204 41 00–0204 43 90

Kita aviena, sušaldyta

0204 50 51–0204 50 79

Ožkiena, sušaldyta

0205 00 80

Arkliena, asilų, mulų arba arklėnų mėsa, sušaldyta

0206 21 00–0206 29 99

Galvijų valgomieji mėsos subproduktai, sušaldyti

0206 41 00–0206 49 00

Kiaulių valgomieji mėsos subproduktai, sušaldyti

0206 90 10–0206 90 99

Kiti valgomieji mėsos subproduktai, sušaldyti

ex 0208 10

Triušių arba kiškių mėsa ir jų valgomieji mėsos subproduktai, sušaldyti

Žuvys ir vėžiagyviai, moliuskai ir kiti vandens bestuburiai

0303

Sušaldytos žuvys, išskyrus žuvų filė ir kitą žuvų mėsą, klasifikuojamą 0304 pozicijoje

ex 0304

Žuvų filė ir kita žuvų mėsa (malta ar nemalta), sušaldyta

Natūralus medus

0409 00 00

Natūralus medus

Malybos produkcija, salyklas, krakmolas, inulinas, kviečių glitimas

1101 00

Kvietiniai arba meslininiai (kviečių ir rugių mišinio) miltai

1102

Kitų javų, išskyrus kviečių ir meslino (kviečių ir rugių mišinių), miltai

1103

Javų kruopos, rupiniai ir granulės

1104

Javų grūdai, apdirbti kitais būdais (pvz., lukštenti, traiškyti, perdirbti į dribsnius, gludinti, skaldyti arba smulkinti), išskyrus ryžius, klasifikuojamus 1006 pozicijoje; javų gemalai, sveiki, traiškyti, perdirbti į dribsnius arba malti

1107

Salyklas, skrudintas arba neskrudintas

1108 11 00

Kviečių krakmolas

Gyvūniniai arba augaliniai riebalai ir aliejus bei jų skilimo produktai; paruošti valgomieji riebalai

1517

Margarinas; gyvūninių arba augalinių riebalų ir aliejaus bei įvairių šiame skirsnyje klasifikuojamų riebalų arba aliejaus frakcijų valgomieji mišiniai arba preparatai, išskyrus valgomuosius riebalus, aliejų arba jų frakcijas, klasifikuojamus 1516 pozicijoje

Gaminiai iš mėsos, žuvų arba vėžiagyvių, moliuskų arba kitų vandens bestuburių

1602

Kiti gaminiai arba konservai iš mėsos, mėsos subproduktų arba kraujo

ex 1604

Konservai iš žuvų; ikrai ir ikrų pakaitalai, pagaminti iš žuvų ikrelių

Cukrus ir konditerijos gaminiai iš cukraus

1701

Cukranendrių arba cukrinių runkelių cukrus ir chemiškai gryna sacharozė, kurių būvis kietas

Kakava ir gaminiai iš kakavos

1806

Šokoladas ir kiti maisto produktai, turintys kakavos

Gaminiai iš javų, miltų, krakmolo, miltiniai konditerijos gaminiai

1901 20 00

Mišiniai ir tešlos, skirti kepinių, klasifikuojamų 1905 pozicijoje, gamybai

1902

Tešlos gaminiai, virti arba nevirti, įdaryti (mėsa arba kitais produktais) arba neįdaryti, taip pat paruošti arba neparuošti kitu būdu, pavyzdžiui, spagečiai, makaronai, lakštiniai, lazanija, gnocchi, ravioliai (koldūnai), cannelloni; kuskusas, paruoštas arba neparuoštas

1904

Paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant javų grūdus ar javų grūdų produktus (pvz., kukurūzų dribsnius); javai (išskyrus kukurūzus), turintys grūdų, dribsnių arba kitaip apdorotų grūdų pavidalą (išskyrus miltus, kruopas ir rupinius), apvirti arba paruošti kitu būdu, nenurodyti kitoje vietoje

Daržovių, vaisių, riešutų arba kitų augalų dalių produktai

2001

Daržovės, vaisiai, riešutai ir kitos valgomosios augalų dalys, paruoštos arba konservuotos su actu arba acto rūgštimi

2001 10 00

Agurkai ir dygliuotieji agurkai (kornišonai)

2002

Pomidorai, paruošti arba konservuoti be acto arba acto rūgšties

2003

Grybai ir trumai, paruošti arba konservuoti be acto arba acto rūgšties

2004

Kitos daržovės, paruoštos arba konservuotos be acto arba acto rūgšties, sušaldytos; išskyrus produktus, klasifikuojamus 2006 pozicijoje

2005

Kitos daržovės, paruoštos arba konservuotos be acto arba acto rūgšties, nesušaldytos; išskyrus produktus, klasifikuojamus 2006 pozicijoje

2006 00

Daržovės, vaisiai, riešutai, vaisių žievelės ir kitos augalų dalys, konservuotos cukruje (nusausintos, apcukruotos (glacé) arba cukruotos)

2007

Džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, vaisių arba riešutų tyrės ir pastos, gauti virimo būdu, į kuriuos pridėta arba nepridėta cukraus ar kitų saldiklių

2009

Nefermentuotos vaisių sultys (įskaitant vynuogių misą) ir daržovių sultys, į kurias nepridėta alkoholio ir kurių sudėtyje yra pridėtojo cukraus ar kitų saldiklių arba kurių sudėtyje nėra pridėtojo cukraus ar kitų saldiklių

Nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai bei actas

ex 2202 90

Nealkoholiniai gėrimai, kurių sudėtyje yra riebalų, gautų iš produktų, klasifikuojamų 0401–0404 pozicijose

2203 00

Salyklinis alus

2206

Kiti fermentuoti gėrimai (pvz., sidras, kriaušių sidras, midus); fermentuotų gėrimų mišiniai, taip pat fermentuotų gėrimų ir nealkoholinių gėrimų mišiniai, nenurodyti kitoje vietoje

2207

Nedenatūruotas etilo alkoholis, kurio alkoholio koncentracija, išreikšta tūrio procentais, ne mažesnė kaip 80 procentų tūrio; denatūruotas etilo alkoholis ir kiti denatūruoti bet kurio stiprumo spiritai

2208

Nedenatūruotas etilo alkoholis, kurio alkoholio koncentracija, išreikšta tūrio procentais, mažesnė kaip 80 procentų tūrio; spiritai, likeriai ir kiti spiritiniai gėrimai

2209

Actas ir acto pakaitalai, pagaminti iš acto rūgšties

Maisto pramonės liekanos ir atliekos; paruošti pašarai gyvūnams

2309

Produktai, naudojami gyvūnų pašarams

 

_________________

 

 

 

 

Pakeitimai:

 

1.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 92, 2001-01-26, Žin., 2001, Nr. 10-289 (2001-01-31), i. k. 1011100NUTA00000092

Dėl subsidijų už parduotus cukrinius runkelius išmokėjimo

 

2.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 973, 2003-07-18, Žin., 2003, Nr. 73-3407 (2003-07-23), i. k. 1031100NUTA00000973

Dėl apmokėjimo cukrinių runkelių augintojams už 2003 metų derliaus bazinio cukringumo kvotinius cukrinius runkelius

 

3.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 1329, 2004-10-27, Žin., 2004, Nr. 158-5771 (2004-10-30), i. k. 1041100NUTA00001329

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2000 m. balandžio 6 d. nutarimo Nr. 393 "Dėl atsiskaitymo už žemės ūkio produkciją terminų" pakeitimo

 

4.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 386, 2007-04-25, Žin., 2007, Nr. 47-1791 (2007-04-28), i. k. 1071100NUTA00000386

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2000 m. balandžio 6 d. nutarimo Nr. 393 "Dėl atsiskaitymo už žemės ūkio produkciją ir jos įkainojimo terminų" pakeitimo

 

5.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 1236, 2009-09-30, Žin., 2009, Nr. 121-5204 (2009-10-10), i. k. 1091100NUTA00001236

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2000 m. balandžio 6 d. nutarimo Nr. 393 "Dėl atsiskaitymo už žemės ūkio produkciją ir jos įkainojimo terminų" pakeitimo

 

6.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 9, 2011-01-12, Žin., 2011, Nr. 6-219 (2011-01-15), i. k. 1111100NUTA00000009

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2000 m. balandžio 6 d. nutarimo Nr. 393 ,,Dėl atsiskaitymo už žemės ūkio produkciją ir jos įkainojimo terminų patvirtinimo" pakeitimo