LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO

MINISTRAS

 

ĮSAKYMAS

DĖL ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO 2008 M. RUGSĖJO 1 D. ĮSAKYMO NR. 3D-481 „DĖL TRADICINIŲ AMATŲ KLASIFIKACIJOS APRAŠO IR TRADICINIŲ AMATŲ KLASIFIKACIJOS PATVIRTINIMO“ PAKEITIMO

 

2015 m. spalio 9 d. Nr. 3D-758

Vilnius

 

 

P a k e i č i u Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2008 m. rugsėjo 1 d. įsakymą Nr. 3D-481 „Dėl Tradicinių amatų klasifikacijos aprašo ir Tradicinių amatų klasifikacijos patvirtinimo“, ir 020 eilutę išdėstau taip:

 

 

 

 

 

 

 

 

„020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maisto ruošimas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virėjas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

020AG06.01.01

Maistas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grūdų gaminiai

Košės

020AG06.01.02

Blynai

020AG06.01.03

Virtiniai

020AG06.01.04

Sriubos

020AG06.01.05

Miltų padažai

020AG06.01.06

Aguonų pienas

020AG06.01.07

Kanapių pienas

020AG06.01.08

Kanapių padažai

020AG06.01.09

Kanapių varškė

020AG06.01.10

Garstyčių padažai

020AG06.02.01

Bulvių gaminiai

Virtos bulvės

020AG06.02.02

Bulvių sriubos

020AG06.02.03

Bulvių košės

020AG06.02.04

Blynai

020AG06.02.05

Bandos

020AG06.02.06

Plokštainiai

020AG06.02.07

Didžkukuliai

020AG06.02.08

Švilpikai

020AG06.02.09

Virtiniai su įvairiais įdarais

020AG06.02.10

Virtiniai

020AG06.03.01

Grybų gaminiai

Virti grybai

020AG06.03.02

Grybų sriubos

020AG06.03.03

Švieži kepti grybai

020AG06.03.04

Sūdyti grybai

020AG06.03.05

Rauginti grybai

020AG06.03.06

Džiovinti grybai

020AG06.03.07

Grybų padažai

020AG06.03.08

Pyragėliai su grybais

020AG06.04.01

Daržovių gaminiai

Rauginti burokėliai

020AG06.04.02

Rauginti kopūstai

020AG06.04.03

Rauginti agurkai

020AG06.04.04

Daržovių sriubos

020AG06.04.05

Krienų padažai

020AG06.05.01

Vaisių gaminiai

Rauginti obuoliai

020AG06.05.02

Kepti obuoliai

020AG06.05.03

Džiovinti obuoliai

020AG06.05.04

Džiovintos kriaušės

020AG06.05.05

Džiovintos slyvos

020AG06.05.06

Obuolienės

020AG06.05.07

Kriaušių košės

020AG06.05.08

Slyvų košės

020AG06.06.01

Šviežios uogos su cukrumi 

020AG06.06.02

Šviežios uogos su pienu

020AG06.06.03

Džiovintos žemuogės

020AG06.06.04

Džiovintos mėlynės

020AG06.06.05

Džiovintos avietės

020AG06.06.06

Bruknių košės

020AG06.06.07

Bruknių košės su priedais

020AG06.06.08

Žemuogių uogienės

020AG06.06.09

Mėlynių uogienės

020AG06.06.10

Aviečių uogienės

020AG06.06.11

Agrastų uogienės

020AG06.06.12

Serbentų uogienės

020AG06.06.13

Spanguolių uogienės

020AG06.06.14

Vyšnių uogienės

020AG06.07.01

Gėrimai

Sula

020AG06.07.02

Gira

020AG06.07.03

Rasalas

020AG06.07.04

Kisielius

020AG06.07.05

Gilių kava

020AG06.07.06

Grūdų kava

020AG06.07.07

Morkų kava

020AG06.07.08

Žolelių arbata

020AG06.07.09

Kmynų gėrimas

020AG06.07.10

Mėtų gėrimas

020AG06.07.11

Duonos gėrimas

020AG06.07.12

Spanguolių gėrimas

020AG06.07.13

Sirupas

020GV04.01.01

Virta mėsa ir mėsos gaminiai

Mėsos sriubos

020GV04.01.02

Kumpiai

020GV04.01.03

Dešros

020GV04.01.04

Šoninės

020GV04.01.05

Vištiena

020GV04.01.06

Jautiena

020GV04.01.07

Aviena

020GV04.01.08

Antiena

020GV04.01.09

Žąsiena

020GV04.01.10

Kepeninė

020GV04.01.11

Šaltiena

020GV04.01.12

Vyniotiniai

020GV04.01.13

Kiauliena

020GV04.01.14

Kalakutiena

020GV04.02.01

Kepta mėsa ir mėsos gaminiai

Kumpiai

020GV04.02.02

Šoninės

020GV04.02.03

Antiena

020GV04.02.04

Žąsiena

020GV04.02.05

Vištiena

020GV04.02.06

Kalakutiena

020GV04.02.07

Laukinių paukščių mėsa

020GV04.02.08

Žvėriena

020GV04.02.09

Spirgučių padažai

020GV04.02.10

Jautiena

020GV04.02.11

Kiauliena

020GV04.03.01

Vėdarai ir subproduktų gaminiai

Kraujiniai vėdarai

020GV04.03.02

Kruopiniai vėdarai

020GV04.03.03

Bulviniai vėdarai

020GV04.03.04

Kraujiniai blynai

020GV04.04.01

Pieno gaminiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pieniškos sriubos

020GV04.04.02

Varškės padažai

020GV04.04.03

Krekenos

020GV04.04.04

Sviestas su prieskoniais

020GV04.04.05

Sviesto padažai

020GV04.04.06

Kastinys

020GV04.04.07

Varškėčiai

020GV04.04.08

Varškės virtiniai

020GV04.04.09

Varškės pyragai

020GV04.04.10

Varškės bandelės

020GV04.05.01

Žuvų gaminiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žuvienė

020GV04.05.02

Keptos žuvys

020GV04.05.03

Virtos žuvys

020GV04.05.04

Rūkytos žuvys

020GV04.05.05

Sūdytos žuvys

020GV04.05.06

Vytintos žuvys

020GV04.05.07

Žuvų šutiniai

020GV04.05.08

Įdarytos žuvys

020GV04.05.09

Virti vėžiai

020GV04.05.10

Silkių patiekalai

020GV04.05.11

Silkių padažai

020GV04.06.01

Kiaušinių gaminiai

Kiaušinienės“

 

 

 

 

Žemės ūkio ministrė                                                                                              Virginija Baltraitienė